Onze visie

Als ondernemer hebt u uw handen vol met uw organisatie en het bedienen van uw klanten en aandeelhouders. Jammer genoeg moet u vaak té veel tijd en energie steken in allerhande administratieve, boekhoudkundige, fiscale en juridische formaliteiten.

Met zijn uitgebreide kennis van de wetgeving en ruime ervaring kan Quantis Accountancy u helpen bij het vervullen van deze taken. Zo kunt u zich volledig focussen op uw activiteiten en de uitbouw van uw vermogen. Onze sterkte: de combinatie van uitstekende financiële en administratieve vaardigheden en een gedegen expertise bij tal van ondernemingen en zelfstandigen.

Onze
waarden

Efficiënte dienstverlening
Quantis Accountancy draagt een snelle, flexibele en efficiënte dienstverlening hoog in het vaandel. Daarbij streven we voortdurend naar kwaliteit en stimuleren we onze medewerkers om de financiële stabiliteit van uw onderneming te optimaliseren. Zo geniet u van een belangrijke toegevoegde waarde.

Multidisciplinair
Quantis Accountancy biedt u de keuze uit een multidisciplinair pakket aan diensten. Van accountancy en boekhouding over fiscaal en algemeen advies tot waardebepaling en successieplanning: Quantis Accountancy heeft de expertise in huis om u op al deze gebieden snel en efficiënt bij te staan.

Klantgerichte aanpak
Bij Quantis Accountancy staat u, de klant, voorop. Onze klantgerichte aanpak is dan ook een van onze voornaamste troeven. Voor we met uw dossier aan de slag gaan, onderwerpen we uw bedrijfsprofiel aan een grondige analyse. Daarna zorgen wij voor de persoonlijke invulling van uw fiscale, juridische, boekhoudkundige en administratieve behoeften. Geen enkele organisatie is immers dezelfde.

De juiste specialisten
Quantis Accountancy selecteert enkel vakbekwame medewerkers en specialisten die uw specifieke noden kunnen opvangen. Dit kunnen accountants of belastingconsulenten zijn, maar evengoed controllers of administratieve medewerkers.

Altijd mee
Quantis Accountancy houdt steeds de vinger aan de pols van wat leeft en beweegt binnen de wetgeving en het ondernemersklimaat. Zo kunnen wij u steeds correct adviseren en uw zaken snel en accuraat behartigen.